به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «رادکان نامه»؛ مسئولان استان گلستان بر تأمین پایدار و قیمتگذاری مناسب برای مصرفکنندگان تأکید دارند.
عبدالعی کیانمهر در اینباره گفت: ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن از تولید روزانه به استانهای دیگر، به ویژه پایتخت، ارسال میشود.
معاون اقتصادی استاندار گلستان که بازدیدی از روند تولید و توزیع گوشت مرغ در استان گلستان داشت به این نام تأکید کرد که گلستان عنوان قطب تولید این ماده پروتئینی در کشور شناخته میشود و این مهم نشاندهنده تمرکز بر تضمین عرضه پایدار و مدیریت بازار در شرایط کنونی است.
معاون اقتصادی استاندار گلستان، ضمن تأیید ظرفیت تولید روزانه ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ در این استان، اعلام کرد: گلستان با این رقم، رتبه اول تولید در سطح کشور را داراست.
وی افزود: از این میزان تولید، روزانه بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن به سایر استانها، به خصوص تهران، صادر میشود و اولویت اصلی کارگروه تنظیم بازار استان، تأمین پایدار گوشت مرغ با قیمت مناسب برای مصرفکنندگان داخلی اعلام شده است.
کیانمهر بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان و فعالان این بخش، همراه با رعایت کامل حقوق مصرفکنندگان تأکید کرد.
معاون اقتصادی استاندار گلستان در پایان خاطرنشان کرد: با برنامهریزی دقیق و نظارت مستمر، هیچگونه خللی در تأمین نیازهای استان به گوشت مرغ ایجاد نخواهد شد و همزمان، بازار سایر استانها نیز از ظرفیت تولیدی گلستان بهرهمند خواهند بود.
انتهای خبر/